Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Parijs

Cler Hotel

950+ ReviewsToon prijzen

Op reis naar de Franse hoofdstad? Overweeg dan het Cler Hotel voor een typisch Parijse ervaring. Dit hotel ligt aan een rustig straatje, midden in het zevende arrondissement. Naar de Eiffeltoren is het nog geen 10 minuten lopen en Les Invalides – waar je de graftombe van Napoleon kunt bekijken – is nog dichterbij. Vanaf metrostation École Militaire op lijn 8 kun je eenvoudig de rest van Parijs ontdekken.

La Maison Favart

450+ ReviewsToon prijzen

La Maison Favart is een hotel dat volledig in het teken staat van Justine en Charles Favart, twee belangrijke figuren uit de Parijse opera- en toneelwereld van halverwege de 18e eeuw. Heel toepasselijk ligt het hotel dan ook schuin tegenover de sierlijke Salle Favart, de huidige vestiging van de Opéra Comique. Voor dit toneel was het echtpaar meer dan twee eeuwen geleden werkzaam. In de omgeving vind je verder de Opéra Garnier, brede boulevards en de grote warenhuizen van Parijs. Dit maakt La Maison Favart een uitstekende keuze als je naar Parijs gaat om te winkelen, te genieten van de rijke cultuur en natuurlijk van de opera!

Legend Hotel Paris

500+ ReviewsToon prijzen

Parijs mag dan bekend staan om de fenomenale architectuur uit de 19e eeuw, maar ook aan modern ingerichte hotels is er in de Franse hoofdstad geen gebrek. Neem nou het Legend Saint Germain Hotel aan de levendige Rue de Rennes. Dit kleine boetiekhotel ademt dankzij het prachtige design een dromerige, futuristische sfeer. Een verblijf in het Legend Hotel maakt van je tijd in Parijs een bijzonder ontspannen ervaring.

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinparijs.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Parijs is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Parijs