Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Parijs

Legend Hotel Paris

500+ ReviewsToon prijzen

Parijs mag dan bekend staan om de fenomenale architectuur uit de 19e eeuw, maar ook aan modern ingerichte hotels is er in de Franse hoofdstad geen gebrek. Neem nou het Legend Saint Germain Hotel aan de levendige Rue de Rennes. Dit kleine boetiekhotel ademt dankzij het prachtige design een dromerige, futuristische sfeer. Een verblijf in het Legend Hotel maakt van je tijd in Parijs een bijzonder ontspannen ervaring.

De kamers van het Legend Hotel zijn strak vormgegeven met sprekende, warme kleurstellingen. Af en toe breken natuurlijke elementen op speelse wijze door, zoals bij de op herfstbladeren lijkende sfeerverlichting. De badkamers zijn al even eenvoudig, praktisch en toch van uitstekende kwaliteit. Vanzelfsprekend tref je gratis draadloos internet aan, airconditioning, een bureau, een grote televisie en een minibar. Voor een kleine meerprijs zijn de grotere kamers tevens een aantrekkelijke optie.

Buiten je eigen kamer kun je plaatsnemen in tal van al even behaaglijk ingerichte ruimtes. Telkens terugkerende elementen zijn het houtwerk, de kleur groen en de sfeerverlichting. Hierdoor geven de lounge, de patio en de bar je de gelegenheid om je even terug te trekken uit het drukke Parijse stadsleven. Ga bijvoorbeeld na een inspannende dag even rustig zitten voor een schaakspel, met een goed glas wijn erbij. In de ontbijtzaal kun je terecht voor een uitgebreid ontbijt met onder andere Franse broden en veel fruit, om goed aan de dag te beginnen.

De straten rondom het hotel kenmerken zich door een gezellige drukte en veel kleine restaurants en boetiekjes. Een paar honderd meter verderop staat de Tour Montparnasse, een meer dan 200 meter hoge wolkenkrabber die tot 2011 het hoogste gebouw van Parijs was. Hier vind je ook metrostation Montparnasse-Bienvenüe waar lijnen 4, 6, 12 en 13 bij elkaar komen. De andere kant op loop je zo naar de Jardin du Luxembourg, ideaal voor een leuke wandeling.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

151 bis Rue de Rennes, 75006 Parijs, Frankrijk

500+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinparijs.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Parijs is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Parijs