Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Parijs

Cler Hotel

950+ ReviewsToon prijzen

Op reis naar de Franse hoofdstad? Overweeg dan het Cler Hotel voor een typisch Parijse ervaring. Dit hotel ligt aan een rustig straatje, midden in het zevende arrondissement. Naar de Eiffeltoren is het nog geen 10 minuten lopen en Les Invalides – waar je de graftombe van Napoleon kunt bekijken – is nog dichterbij. Vanaf metrostation École Militaire op lijn 8 kun je eenvoudig de rest van Parijs ontdekken.

Ook de directe omgeving van het Cler Hotel is bijzonder aangenaam. Zo vind je hier (overdag) gezellige marktkraampjes, een aantal bakkers, een kaaswinkel en veel kleine eetgelegenheden. Prima dus voor een heerlijk Frans ontbijt of om wat mee te nemen voor onderweg. Rue Cler – de straat waar het hotel aan ligt – is een voetgangerszone en niet voor auto’s toegankelijk. ’s Avonds geniet je dus probleemloos van een goede nachtrust.

Het Cler Hotel zelf is al even knus en typisch Parijs. Kom je ’s avonds aan, dan valt je de sfeervolle verlichting ongetwijfeld op. Het hotel is gevestigd in een elegant, historisch gebouw en telt slechts 26 kamers. Deze zijn stuk voor stuk modern ingericht, met houten vloeren en zachte kleuren die je het gevoel van zowel ruimte als behaaglijkheid geven. Airconditioning, gratis wifi, een kluis en keurig verzorgde badkamers zijn standaard inbegrepen. Wil je iets speciaals? Kies dan voor een kamer op de bovenste verdieping. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren.

Hoewel je buiten het hotel talloze eetgelegenheden vindt, is het ontbijt van het Cler Hotel uitstekend. Je kunt kiezen uit verschillende soorten broodjes en broodbeleg, yoghurt, fruitsalades, koffie, thee, warme chocolademelk en nog veel meer. Verder is er nog een lounge met een interessante boekenkast en beschikt het hotel over een bloemrijke binnenplaats. Beide kun je gebruiken om je dag in Parijs voor te bereiden of om even rustig te ontspannen.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

24 bis Rue Cler, 75007 Parijs, Frankrijk

950+ ReviewsToon prijzen

Tags:,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinparijs.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Parijs is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Parijs