Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Parijs

Hidden Hotel Parijs

200+ ReviewsToon prijzen

Het Hidden Hotel in Parijs doet zijn naam eer aan. Hoewel het op slechts 400 meter van de Arc de Triomphe te vinden is, staat het toch in een rustige straat, waar je aan de toeristische drukte kunt ontsnappen. Het viersterrenhotel heeft een opvallende houten gevel en onderscheidt zich verder door het gebruik van natuurlijke en ambachtelijke materialen.

De filosofie van het Hidden Hotel komt duidelijk terug in het design van de kamers. Denk aan kunstig uitgesneden houtwerk en meubilair, natuurlijke kleurstellingen en aangename linnen gordijnen rond het bed en bij de badkamer. De wastafel is uitgehakt in natuursteen en afhankelijk van het kamertype heb je zelfs de beschikking over een ligbad. Moderne voorzieningen zoals airconditioning, een groot televisiescherm en gratis wifi zijn standaard inbegrepen. Voor een kleine meerprijs boek je een kamer met een eigen terras.

Hoewel het Hidden Hotel slechts 23 kamers heeft, beschikt het toch over opvallend veel leuke extra’s. In de ontbijtzaal kun je plaatsnemen aan een grote eikenhouten tafel om van fruitsalades, luxe broodjes, pannenkoeken, spiegeleieren en huisgemaakte yoghurt te genieten. Kortom, een heerlijk Frans ontbijt! Aangrenzend is er een kleine zitkamer en een patio waar je elk moment van de dag even kunt ontspannen. Ben je met een groep en wil je meer exclusiviteit? Reserveer dan de keuken met eetzaal waar een erkende chef voor je kookt. ’s Avonds kun je terecht in de bar, waar ook kleine hapjes worden geserveerd. Je verwacht het misschien niet, maar het Hidden Hotel beschikt ook nog over een rooksalon met Cubaanse sigaren en uitstekende rum en whiskey.

Het Hidden Hotel ligt op vijf minuten loopafstand van de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées (de prestigieuze winkelstraat met aan weerszijden de beroemde kastanjebomen). Hier kun je tevens op de lijnen 1, 2 en 6 van de metro stappen voor de rest van Parijs.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

28 Rue de l’Arc de Triomphe, 75017 Parijs, Frankrijk

200+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinparijs.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Parijs is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Parijs