Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Parijs

Hotel Eiffel Trocadéro

500+ ReviewsToon prijzen

Wil je overnachten in een hotel met uitzicht op de Eiffeltoren? Dan is Hotel Eiffel Trocadéro een uitstekende keuze. Dit viersterrenhotel staat hemelsbreed namelijk nog geen 700 meter van de beroemde bezienswaardigheid verwijderd. Het hotel combineert moderne gemakken met een klassieke, 19e eeuwse inrichting.

De 17 kamers van Hotel Eiffel Trocadéro zijn aangenaam en luxueus. Hoge plafonds, lichte kleurstellingen, klassiek meubilair, schilderijen aan de muur en grote, comfortabele bedden bepalen het design. Verder zijn de kamers uitgerust met gratis wifi, airconditioning, een minibar en een grote lcd-tv. Let er wel op dat niet alle kamers uitzicht hebben op de Eiffeltoren. Vanaf de lagere verdiepingen kijk je namelijk uit op een vleugel van het oude Palais de Chaillot. Een aantal andere kamers kijken uit op een zijstraat.

Het hotel kan verder een groot aantal zaken voor je regelen om je verblijf in Parijs zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk dan niet alleen aan vervoer van en naar het vliegveld of het treinstation, autoverhuur of strijkservice, maar ook aan kinderopvang voor als je een romantische avond met zijn tweeën weg wilt. ’s Ochtends kun je in de ontbijtzaal van een heerlijke Franse fair trade maaltijd genieten. Nog meer geneugten van de Franse keuken zijn te vinden in Les Jardins du Trocadéro. Dit restaurant is stijlvol ingericht en is vernoemd naar de aangrenzende tuinen langs de Seine.

Als je vanaf Hotel Eiffel Trocadéro naar de Eiffeltoren wilt lopen dan is dit in nog geen tien minuten te doen. In de directe omgeving kun je ook terecht voor musea, elegante boetiekjes en talrijke restaurants. Vanaf metrostation Trocadéro (op 150 meter afstand van het hotel), kun je lijnen 6 en 9 nemen naar beroemde locaties als de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

35 Rue Benjamin Franklin, 75016 Parijs, Frankrijk

500+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinparijs.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Parijs is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Parijs