Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Parijs

Hôtel Barrière Le Fouquet’s

150+ ReviewsToon prijzen

Wanneer een gewoon luxe designhotel niet genoeg is en je graag eens in een van de beste hotels van Parijs wilt verblijven, dan is Hotel Barrière Le Fouquet’s een perfecte keuze. Dit vijfsterrenhotel werd pas in 2006 geopend, maar heeft in korte tijd een uitmuntende reputatie opgebouwd. Het hotel ligt direct aan de Champs-Élysées!

De voorzieningen in Hotel Barrière Le Fouquet’s zijn zo uitgebreid dat het onmogelijk is om ze allemaal te onthouden. Gelukkig kun je gewoon vanuit je hotelkamer een butler bellen die je vragen maar al te graag beantwoordt. Die zal je dan vertellen over één van de grootste overdekte zwembaden in Parijs, een ruime fitnesszaal met trainers, massageruimten, een sauna en een Turks stoombad.

Een aparte vermelding waard is de kindvriendelijkheid van het hotel. Er zijn speciale kamers voor kinderen waar bij ontvangst al enkele cadeautjes klaarliggen. Verder worden er avontuurlijke zoektochten door het hotel georganiseerd en talloze andere activiteiten. Uiteraard merk je als gast zonder kinderen weinig tot niets van de kindervreugde.

De deur uit om lekker te eten is bij Barrière Le Fouquet’s overbodig, want enkele van de betere restaurants van de stad bevinden zich al in het hotel. Le Fouquet’s, dat onder leiding staat van chef Jean-Yves Leuranguer, verwelkomt regelmatig Franse filmsterren en andere beroemdheden. Le Diane – het restaurant dat uitkomt op de sierlijke binnentuin – beschikt daarnaast over een welverdiende Michelinster. Van de andere drie restaurants in het hotel blinkt La Petite Maison de Nicole uit met heerlijke mediterrane gerechten. Van de drie luxueuze bars is het Le Bar de l’Escadrille een aanrader. Vooral vanwege het overdadige klassieke interieur.

Wat betreft de kamers en suites van het hotel kun je dezelfde hoge kwaliteit verwachten. Zo zijn zelfs de kleinste kamers met 37 vierkante meter al zeer ruim. De aankleding bestaat uit warme kleuren en mahoniehout, terwijl de grote bedden een heerlijk ontspannen nachtrust garanderen. De met marmer, mozaïek, televisie, een ligbad en aparte douche uitgeruste badkamers bieden eveneens een geweldige ervaring. Wil je nog meer luxe? Kijk dan naar de weelderige suites!

De locatie aan de Champs-Élysées maakt Hotel Barrière Le Fouquet’s een uitstekende keuze als je naar Parijs gaat om te winkelen. Op loopafstand liggen ook een aantal beroemde bezienswaardigheden, waaronder de Arc de Triomphe, de Place de la Concorde en het Grand en Petit Palais. Het hotel regelt graag een luxewagen met chauffeur voor je, maar de metro nemen is al even eenvoudig. Station George V op lijn 1 ligt namelijk pal voor de deur.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

46 Avenue George V, 75008 Parijs, Frankrijk

150+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinparijs.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Parijs is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Parijs