Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Parijs

Shangri-La Hotel Paris

200+ ReviewsToon prijzen

Shangri-La is een uit Hong Kong afkomstige keten van vijfsterrenhotels. Shangri-La Hotel Paris is gevestigd in de voormalige residentie van Roland Bonaparte, een achterneef van Napoleon. Het hotel staat slechts enkele honderden meters bij de Eiffeltoren vandaan en biedt kamers met een prachtig uitzicht. Dit maakt het een perfecte keuze voor als je Parijs op zijn mooist wilt beleven, in grote luxe.

Het design van het Shangri-La Hotel komt van architect Richard Martinet en is bijzonder elegant te noemen. Soms heeft het gebouw meer weg van een klein paleis dan van een hotel, bijvoorbeeld in het trappenhuis of in de gangen met kroonluchters. De inrichting van de 101 kamers is verzorgd door Pierre-Yves Rochon, die heeft gekozen voor een rustgevende combinatie van klassiek luxueus en minimalistisch. De kleuren blauw, wit en ecru staan centraal. Ook een vermelding waard zijn de marmeren badkamers, waarvan sommigen beschikken over een in de spiegel geïntegreerd televisiescherm, terwijl anderen uitzicht hebben op de Eiffeltoren vanuit het ligbad. Vloerverwarming is standaard aanwezig.

Waneer je houdt van een avond dineren zit je in het Shangri-La hotel goed. Zo is er L’Abeille, het restaurant met voornamelijk Franse gerechten van chef Christophe Moret, dat een prestigieuze Michelinster in de wacht wist te slepen. Shang Palace, onder leiding van chef Samuel Lee, heeft ook een Michelinster en serveert maaltijden uit de Kantonese keuken. La Bauhina is het derde restaurant dat beroemd is vanwege het prachtige glazen dak. ’s Avonds is Le Bar een leuke plek om je even te relaxen. Vanaf het dakterras heb je een fenomenaal uitzicht op de Eiffeltoren.

Vanzelfsprekend vind je in Shangri-La Hotel Paris ook een fitnesszaal, een groot zwembad, massageruimtes en nog veel meer. In de directe omgeving is verder genoeg te zien en te doen. Behalve de reeds genoemde Eiffeltoren (die direct aan de andere kant van de Seine staat), liggen op slechts 100 meter van het hotel ook de prachtige Jardins du Trocadéro. Loop je de andere kant op, dan kun je in station Iéna (lijn 9) de metro nemen om de rest van Parijs te verkennen. Parkeren is mogelijk in de buurt van het hotel, tegen een vergoeding.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

10 Avenue D’Iéna, 75016 Parijs, Frankrijk

200+ ReviewsToon prijzen

Tags:, , ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinparijs.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Parijs is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Parijs