Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Parijs

La Maison Favart

450+ ReviewsToon prijzen

La Maison Favart is een hotel dat volledig in het teken staat van Justine en Charles Favart, twee belangrijke figuren uit de Parijse opera- en toneelwereld van halverwege de 18e eeuw. Heel toepasselijk ligt het hotel dan ook schuin tegenover de sierlijke Salle Favart, de huidige vestiging van de Opéra Comique. Voor dit toneel was het echtpaar meer dan twee eeuwen geleden werkzaam. In de omgeving vind je verder de Opéra Garnier, brede boulevards en de grote warenhuizen van Parijs. Dit maakt La Maison Favart een uitstekende keuze als je naar Parijs gaat om te winkelen, te genieten van de rijke cultuur en natuurlijk van de opera!

La Maison Favart is sfeervol en niet al te groot. Het design neemt je op een eigentijdse manier mee terug naar de 18e eeuw. Zo vind je in de kamers fijne gordijnen, sierlijk gesneden tafels en stoelen, hoge ramen en rijk bewerkte tapijten. Ondanks de rococo-invloeden ontbreekt het niet aan moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis wifi en een onopvallend in het decor geplaatst muzieksysteem. De meest geboekte kamers zijn iets kleiner dan die in andere luxehotels, maar door de historische inrichting is dit nauwelijks een probleem. Je kunt natuurlijk ook altijd een van meer gemakken voorziene suite kiezen.

Door het hele hotel heen vind je verder achtergrondinformatie en leuke anekdotes uit het leven van Justine en Charles Favart. Dit verandert een verblijf in hotel La Maison Favart tot een fascinerende culturele ontdekkingstocht. De ontbijtzaal, het sfeervolle zwembad, de bar, sauna en fitnesszaal zijn niet zo groot, maar alles is tot in de puntjes verzorgd. De operahuizen, boulevards en warenhuizen van Parijs liggen allemaal op een steenworp afstand. Wil je de andere bezienswaardigheden van de stad bekijken? Dan liggen er verschillende metrostations op de lijnen 3, 7, 8 en 9 in de directe omgeving.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

5 Rue Marivaux, 75002 Parijs, Frankrijk

450+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinparijs.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Parijs is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Parijs